Bliv del af et moderne værksted og få fleksibilitet, en god løn og stor variation i opgaverne. 

Hvis du vil være med til få hjulene til at køre rundt 24-7, får du til gengæld alle muligheder for at udvikle dig i et alsidigt job, hvor du bliver udfordret fagligt og får mulighed for at efteruddanne dig.

Hos Lastvognscenter 24-7 tilbyder vi døgnservice til speditører og vognmænd fra vores centralt beliggende faciliteter i Skandinavisk Transport Center i Køge/Ølby. Vi udfører service og reparationer på alle typer af erhvervskøretøjer, trailere og kølemaskiner.

Få en alsidig hverdag

Du vil opleve stor variation i hverdagen. Sammen med dine 7 dygtige mekanikerkollegaer står du for almindelig service på lastbiler, trailere, terminaltraktorer, løftemateriel, kølemaskiner m.m. Men hverdagen byder også på mindre, hurtige reparationer og skadesudbedringer. Der er ingen monotone opgaver, og vi arbejder med alle former for transportudstyr samt har et godt arbejdsmiljø på værkstedet. Vi har det nyeste testudstyr og det bedste værktøj.

Skræddersy din dag til dine behov

Du bliver del af en vagtplan med faste mødetider, men vi har stor fleksibilitet pga. vores åbningstider, og det giver mulighed for at skræddersy dine mødetider efter dine behov.

Der er altid to mekanikere på arbejde. Når du møder ind, siger du godmorgen til natmekanikerne og får overleveret eventuelle opgaver, der måtte stå og vente. Der er også rig mulighed for at tjene ekstra gode penge, hvis du ønsker at møde ind i dagvagter lørdag og søndag. Du har rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på din hverdag, opgaverne og din indtjening.

Et godt socialt team med mange goder

Du bliver en del af et godt mekaniker-team, der har det godt sammen socialt. Omgangstonen er venskabelig og frisk, og vi er tit ude at spise sammen. Vi tilbyder en god løn med pensionsordning og sundhedsforsikring.

God mulighed for at udvikle din faglighed

Der er rig mulighed for udvikling, du får f.eks. øvelse i at håndtere arbejdsordrer, en god evne at have med i bagagen. Vi efteruddanner vores medarbejdere og sikrer din faglighed ved løbende at tilbyde relevante uddannelser og kurser. Vi uddanner selv køleteknikere/liftreparatører.

Er du en dygtig mekaniker?

Du er uddannet lastvognsmekaniker, og du er god til at danne dig et overblik over mange sideløbende opgaver.

  • Du har kørekort B og C.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav.
  • Du er mødestabil, vores vagtplan er tilpasset efter dig og dine kollegaer, og da vi har døgnåbent, er vi afhængige af, at du kommer til tiden.
  • Du er fagligt dygtig og interesseret i at videreudvikle dig, da du skal kunne tage dig af mange forskellige opgaver.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til janf@lastvognscenter24-7.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig på 51 80 24 70